Integrirani programski proizvod iSustav za hotelijerstvo

Integrirani programski proizvod iSustav omogućiti će Vam vođenje poslovanja objekata različitih vrsta i veličina kao što su: hoteli, moteli, hosteli, pansioni, odmarališta, lječilišta, apartmani, mali hoteli. Zasniva se na klijent/server sustavu pristupa bazama podataka. Rijetko koji proizvod za hotelijerstvo se može usporediti s iSustav-om u omjeru cijena/mogućnosti. Jednostavno moderno rješenje koje ima cijeli niz integriranih modula koji pokrivaju svaki vid upravljanja objektom. Zahvaljujući upotrebi najnovijih tehnologija program je koncipiran tako da ga je, unatoč opširnosti poslovanja koje pokriva, iznimno lako koristiti. Već i najosnovnija verzija pokriva prijavu i odjavu gostiju, rezervacije, naplatu, fakturisanje, povijest gosta i još mnoge druge značajke.

iSustav za hotelijerstvo svojim bogatim mogućnostima olakšati će vam dnevne zadatke i ostaviti više vremena da se posvetite vašim gostima. Dizajniran uz pomoć stručnih osoba iz hotelijerstva, hotelski informacijski sustav će moći izvršiti sve zadane zadatke bez obzira na tip objekta kojim upravljate. Vrijeme je iznimno važno i dobar informacijski sustav ne samo da će vam uštedjeti vrijeme nego će vam pomoći u boljem izvršavanju svakodnevnih poslova.

Recepcija

Uslužite goste sa lakoćom.

Dodjela soba

Iz plana soba možete jednostavno odabrati smještaj bilo da radite rezervaciju za individualce ili pak za grupe gostiju.

Dodjela prema zahtjevima gosta

Osim cjelokupnog prikaza smještajnih jedinica, prilikom izrade rezervacije jednostavno ćete moći izdvojiti slobodne sobe koje će zadovoljiti zahtjeve gostiju. Tako možete izdvojiti samo sobe određenog tipa koje su slobodne ili pak npr. sobe samo u prizemlju. Sve to je dostupno na jedan klik miša što izradu rezervacija čini iznimno lakim zadatkom.

Najbolja kontrola zauzeća

U današnje vrijeme postoji više kanala gdje se mogu napraviti rezervacije: na recepciji, u prodaji, na internetu... Automatsko osvježavanje i povezanost svih čimbenika rezultirat će prikazom zauzeća soba u stvarnom vremenu. To će vam smanjiti ili čak onemogućiti da vam se dogodi slučajni overbooking.

Prihvat gosta (check-in)

Ponekad se može učiniti da je prihvat gostiju jednostavan proces koji ne može poći po krivu. Međutim, bez alata koji će provjeravati razne parametre može se dogoditi da kasnije imate više posla u kontroli i upisu dodatnih podataka. iSustav je svakako jedan od tih alata koji će se brinuti da svaka prijava ispunjava sve uvjete potrebne za boravak gosta u vašem hotelu. Omogućava Vam slijedeće opcije:

1. Predpregled troškova (prije nego gost odluči platiti, odnosno kako će platiti, možda će htjeti pogledati koje ste mu troškovi obračunali)

2. Kontrolna tačka (ovo je točka u kojoj program provjerava sve troškove gosta i stavlja ih u obračun za naplatu)

3. Razni modeli naplate

4. Transfer troškova

5. Ažuriranje statusa sobe

6. Grupni check-out

Cjenovnici

Iskoristite mogućnosti planiranja za veću efikasnost.

iSustav za hotelijerstvo nema ograničenja u broju cjenovnika koje trebate definirati. Svaki cjenovnik se može prilagoditi vašim potrebama jer se za svaki određuju pravila po kojima će se primjenjivati cijena smještaja za goste. Cjenovnici se mogu dodjeljivati agencijama i ugovorima. Time ćete izbjeći eventualne greške vašeg osoblja kod izrade rezervacija. Izuzetno je bitna fleksibilnost cjenovnika jer osim različitih cijena možete definirati i različite uvjete korištenja cijena. Od definiranja valute u kojoj su izrađene cijene do definiranja različitih popusta ovisno o smještaju, broju gostiju, usluzi ili starosti gosta. Ako pak imate cjenovnike sa sličnim uvjetima tu je i opcija kopiranja tako da ne morate uvijek sve parametre upisivati ispočetka. Ovisno o vrsti hotela odnosno objekta, cijene se mogu definirati kao sezonske ili fiksne. Sezonske cijene (sami definirate sezone) će automatski prepoznati prelazak sezone kod izrade računa za gosta i upotrijebiti sve sezone koje obuhvaća boravak gosta. Tu se takođe nalaze i razne vrste popusta i dodataka koje idu zajedno s istim.

Naplata/fakturiranje

Ne gubite vrijeme na ručne obračune.

Izrada računa ili fakture je u iSustavu iznimno jednostavan i brz proces koji vam neće ostaviti mogućnost pogreške. Program će se pobrinuti da napravite račun za sve troškove koje je gost imao bez da kojeg zaboravite. A gostu ćete moći pružiti račun i na njegovom jeziku i u valuti njegove zemlje. Bez dodatnog napora. Nudi vam opcije :

1. Troškovi smještaja

2. Dodatni troškovi

3. Stavljeno na račun sobe u restoranu

4. Troškovi telefona

5. Dijeljenje računa

6. Kombinacije vrste naplate

7. Račun u raznim valutama

8. Ispis računa na više jezika

9. Fakturiranje agencijama


Izvješća

Od prikupljenih podataka svi mogu imati koristi.

Podaci koji su upisani u program imaju najveću vrijednost kad se mogu ispisati na način da vam prikažu podatke u obliku koji vama u tom trenutku daju korisnu informaciju ili podatak. Zbog toga u iSustav postoje mnoštvo izvještaja i svaki od njih namijenjen je određenom grupi ljudi.To su blagajnički izveštaji, izvještaji smještaja , knjigovodstveni izveštaji, izvještaji za menađment, statsički izvještaji, knjige gostiju i domaćinstvo.


Integracija

Mini-bar

Veza s mini-barom je integrirana u sam program. Omogućit će vam jednostavno evidentiranje sve potrošnje mini-bara po sobama.

Telefon

Integracija s telefonskom centralom omogućuje spajanje na različite vrste centrala (PBX, VOiP, Asterisk ...). Program prati svaki poziv iz sobe i nakon obračuna cijene poziva (ovisno o centrali, cijene sami određujete) automatski stavlja trošak na račun gosta.

Pametne sobe

Integracijom sa sustavom pametnih soba imat ćete potpuno kontrolu nad izdavanjem kartica za sobe. Nećete morati posebno odlaziti u drugi program da bi gostu izdali ili produžili karticu.

Kursna na internetu

Jednostavno ažuriranje kursne liste podacima s interneta. Bez zamornog prepisivanja kurseva i bez greške. Jednostavno na jedan klik.

eVisitor

Veza sa sustavom eVisitor koja će vam sve vaše goste prijaviti odnosno odjaviti jednim klikom miša.

Moj eRačun

Više nema potrebe da fakture ispisujete, pakirate i nosite na poštu. Samo upišete email adresu firme (agencije) i jednim klikom miša šaljete račun. A što je još bolje, na istome mjestu možete pratiti da li je račun isporučen.

Skener dokumenata

Ne postoji tako brz način prijave gostiju kao sa skenerom dokumenata. U trenu će vam biti svi podaci s dokumenta prebačeni u program. A možete zadržati i sliku gosta ako želite.

Channel manager

Automatska sinhronizacija podataka između iSustava i ostalih kanala prodaje na internetu? Zvuči fantastično. Izradom svake rezervacije u hotelu automatski se šalje smanjenje kapaciteta svim ostalim kanalima prodaje. Isto tako, izradom rezervacije na bilo kojem kanalu prodaje automatski vam se bilježi rezervacija na iSustavu i time smanjuju prodajni kapaciteti.

Galerija

If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn't anything embarrassing hidden in the middle of text. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet.

Video

If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn't anything embarrassing hidden in the middle of text. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet.

Opcenito upoznavanje sa iSustavom


Bar kasa (dodavanje artikala)


Bar kasa (izdavanje racuna, storniranje)


Bar kasa (dodavanje na stol):


BarTouch kasa (prijava, izdavanje racna, naplata racuna):


BarTouch kasa (stavljanje na stol):


Backoffice (podaci o pravnom subjektu, otvaranje korisnika programa):


Backoffice (evidencija poreza i poreznih grupa):


Backoffice (osnovni i prodajni artikli):


Backoffice (prodajni artikli, normativi):


Backoffice (slozeni normativi)


Backoffice (primke robe):


Backoffice (obrada racuna i razduzenje skladista):POS terminali PS-3315

By Admin /    2017-03-23 19:37:45
  Posiflex

Lenovo technologies

By Admin /    2017-03-23 19:37:05
  Lenovo

Kaspersky - antivirusna rješenja

By Admin /    2017-03-23 19:35:21
  Kaspersky

Naši partneriIz nase ponude