Pošaljite upit

Cisco

Cisco Systems kreira niz mrežnih rješenja za konvergenciju prenosa podataka, čije su osnovne karakteristike vrhunske performanse, sigurnost i fleksibilnost.

Posifex

Firma Procom d.o.o Gračanica je od 01.11.2014. godine postala generalni zastupnik Posiflex opreme za cjelokupnu teritoriju Bosne i Hercegovine.

Lenovo

Konstantnim ulaganjem u razvoj i istraživanje Lenovo ima dugu istoriju izlaženjem prvi na tržište, a s tim ciljem drže jasan put za budućnost.

Microsoft

Microsoft proizvodi, licencira, podržava i prodaje računarski softver , korisničku elektroniku , te osobne računare i servise.

Kaspersky

Kaspersky Lab je jedan od najbrže rastućih proizvođača IT sigurnosti u svijetu . Svrstava se u top 4 antivirusna softvera.

IBM

Američka firma koja je jedna od pionira u razvoju računarstva i informacijskih tehnologija .

Cisco Networking Academy je globalni edukacijski program koji polaznicima omogućava sticanje fundamentalnih ICT vještina u oblasti dizajna, izgradnje i upravljanja kompjuterskim mrežama, kao i sticanje drugih vještina potrebnih za razvoj karijere, kao što su rješavanje problema, timski rad i kritičko razmišljanje. Program je ustanovljen 1997. godine, jedinstven je u cijelom svijetu, i godišnje ga pohađa 900.000 polaznika.

Akademija omogućava pristup on-line kursevima, interaktivnim alatima, praktičnim treninzima i mrežnim simulacijama u cilju razvoja praktičnih vještina koje će polaznicima pomoći u ostvarenju karijere u oblasti ICT u skoro svim vrstama industrije i poslovanja širom svijeta.

Cisco certifikati su priznati u cijelom svijetu, jer garantuju posjedovanje praktičnih i teoretskih znanja neophodnih za kvalitetno projektovanje mrežnih sistema, njihovu uspostavu i održavanje u institucijama i firmama svih djelatnosti.

Internet and Computing Core Certification (IC3) je američki pandan ECDL certifikatu , takođe predstavlja osnovnu kompjutersku certifikaciju. Kao međunarodno priznati standard za digitalnu pismenost oslikava relevantno znanje i vještine potrebne u današnjim poslovnim okruženjima i na taj način Vas izdvaja od drugih, bilo da ste student, zaposleni ili da tražite zaposlenje.

IC3 program obuke se sastoji iz tri cjeline: osnove računara, ključne poslovne aplikacije i dio koji se odnosi na računarske mreže, internet i elektronsku poštu.

Computing Fundamentals:

  • Computer Hardware
  • Computer Software
  • Using an Operating System

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA je moderna obrazovna i naučna institucija, koja radi na razvoju prestižnog imidža njegujući visok stepen akademskih, ljudskih i institucionalnih vrijednosti, oslanjajući se na sopstvene resurse. Teže najvišem kvalitetu nastave, podizanju standarda studiranja, razvoju naučno-istraživačkog rada, razvoju i primjeni nastavnih planova i programa prema Bolonjskim principima i zahtjevima tržišta rada, osiguranju kvaliteta i podizanju moralnih vrijednosti kod svakog pojedinca, kako studenta, tako i nastavnika. Dvojne BiH-SLO diplome, naučna znanja i stručne vještine, te edukacija u oblasti priznatih industrijskih certifikata, koje studenti stiču na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA omogućava im da zaposlenje biraju u Bosni i Hercegovini, zemljama regiona, kao i zemljama Evropske Unije i širom svijeta.

Za više informacija posjetite stranicu www.empirica.ba

Proces Rada U Koracima

1
Poziv

2
Izlazak na teren

3
Ponuda

4
Rješenja / Solucija

Zadovoljni korisnici

Odlično Partnerstvo

Dugi niz godina dokazuju odlično partnerstvo na visokom nivou u razvoju i održavanju našeg Cisco mrežnog sistema i mrežne infrastrukture.

Enes Begić Solana d.d.

Tim koji sigurno trebate

Olakšali su nam posao u svim segmentima, kada kažemo svim mislimo na hardverske, softwerske i mrežne vrste poslova. Tim je na raspolaganju u svakom momentu.

Nino Džambić Inproz d.o.o.

Kvaliteta, puzdanost i vrijednost

Par godina surađujem s firmom Procom d.o.o. i sve što mogu reći je kvaliteta, puzdanost i vrijednost njihovih proizvoda.

Vedad Hotel Holywood

Prednosti poslovanja sa nama

Raspolažemo svim pretpostavkama: kadrovskim, organizacijskim, metodološkim i tehnološkim  da u zadanim rokovima razvijemo i uvedemo odgovarajuća rješenja.

Tehnologija kojom raspolažemo omogućuje ne samo razvoj standardnih rješenja, nego i potpunih rješenja vezanih uz document management, workflow, knowledge management.

Dosadašnje reference i priznanja dokaz su da se radi o firmi koja je sposobne samostalno projektovati i izgraditi cjeloviti informacijski sistem.

Brz i kontroliran razvoj 0
Tehnologija 0
Sigurnost 0

Developed by AAnicic