Pošaljite upit

Modul za SPA & Wellness

Procom d.o.o Tuzla / Modul za SPA & Wellness

Integrisani programski proizvod iSustav omogućiti će Vam vođenje poslovanja objekata različitih vrsta i veličina kao što su: hoteli, moteli, hosteli, pansioni, odmarališta, lječilišta, apartmani, mali hoteli. Zasniva se na klijent/server sistemu pristupa bazama podataka. Rijetko koji proizvod za hotelijerstvo se može uporediti s iSustav-om u omjeru cijena/mogućnosti. Jednostavno moderno rješenje koje ima cijeli niz integrisanih modula koji pokrivaju svaki vid upravljanja objektom. Zahvaljujući upotrebi najnovijih tehnologija program je osmišljen tako da ga je, bez obzira na opširnost poslovanja koje pokriva, izuzetno lako koristiti. Već i najosnovnija verzija pokriva prijavu i odjavu gostiju, rezervacije, naplatu, fakturisanje, povijest gosta i još mnoge druge značajke.

Wellness program je vrlo napredan sistem dizajniran upravo za upotrebu u području ljepote i estetike. Njegov intuitivan dizajn, mnoštvo opcija, a jednostavnost korištenja čine naš sustav dobrim izborom za upravljanje vašim objektom. Isprobajte njegove mogućnosti u praksi: prodaja i praćenje klijenta, marketing, izvještaji prodaje, poklon bonovi i još mnogo toga…

Kalendar rezervacija

U programu su sve aktivnosti vidljive na prvi pogled, na jednom ekranu: koji je raspored, ko je rezervirano, stigao, ko plaća, “no show”, koji su tretmani ili sobe dostupne. Tu možete zabilježiti svaki komentar, tretman ili napraviti račun. Za klijente imate potpun pregled aktivnosti i bilješki prethodnih perioda što Vam pomaže u izradi marketinga.

Bogat mogućnostima, kalendar događanja i rezervacija omogućit će Vam da imate potpun pregled osoblja, događanja i prostorija te Vam na taj način omogućiti efikasniji odnos do klijenata.

Prodaja

U iSustav za wellness sistem je implementiran i prodajni sistem gdje se izdaju računi za sve vrste transakcija (od naplate usluga do prodaje članarina). Sistem ima sve vrste naplate te se može vezati i sa hotelskim dijelom (za naplatu na sobu).

Mnogobrojni izvještaji omogućuju pregled prodaje, informacije o klijentima, stanju skladišta materijala

Nazad

Developed by AAnicic