Pošaljite upit

  Cisco Systems, Inc. je američki multinacionalni konglomerat sa sjedištem u San Jose, Kalifornija, u centru Silicon Valley, koji razvija, proizvodi i prodaje mrežni hardver, telekomunikacionu opremu i druge visokotehnološke usluge i proizvode. Cisco je najveća svjetska kompanija u oblasti kompjuterskih mreža koja danas ima blizu 75000 zaposlenih. Osnovana je 1984 godine u San Fanciscu od strane Leonard Bosack i Sandy Lerner, dva kompjuterska naučnika Univerziteta Stanford, koji se smatraju pionirima koncepta lokalne mreže (LAN).

  Cisco proizvodi i usluge se fokusiraju na tri tržišne kategorije: enterprise i pružaoci servisa i usluga, poslovni i kućni. Kompanija pruža najsavremenija rješenja na različitim mrežnim zahtjevima velikih, srednjih, malih i kućnih korisnika. Tako danas pružaju najbolje solucije za zaštitu mreža, switching i routing, VOIP komunikacije, kolaboracijski sistemi u serverskom i cloud načinu implementacije, Cisco Unified Communications sisteme, Webex platforma za poslovnu kolaboraciju i komunikaciju, itd.

   

  Procom d.o.o. Tuzla kao Cisco partner dugi niz godina na ICT tržištu u Bosni i Hercegovini uspješno realizira infrastrukturne mrežne projekte i solucije za mala i velika produzeća kao i prodaju Cisco proizvoda. Naš tim godinama uspješno implementira moderne i profesionalne solucije za napredne mrežne tehnologije i zbog toga smo vrlo čest partner za mnoge uspješne kompanije iz BiH kada je u pitanju savremena mrežna infrastruktura za modernu komunikaciju i kolaboraciju.

  Bavimo se dakle planiranjem i dizajnom, implementacijom i konfiguracijom, te održavanjem i/ili nadogradnjom Cisco mrežne infrastrukture i sistema.

  Developed by AAnicic