Pošaljite upit

  Firma Procom d.o.o Tuzla je od 01.11.2014. godine postala generalni zastupnik Posiflex opreme za cjelokupnu teritoriju Bosne i Hercegovine. Utemeljen 1984. godine, Posiflex je izrastao u svjetskog lidera u dizajnu i proizvodnji terminala sa zaslonom osjetljivim na dodir i perifernih uređaja. Posiflexovi sistemi se upotrebljavaju širom svijeta u brojnim područjima, uključujući maloprodaju, zdravstvo, ugostiteljstvo, kioske i drugo. Uspješan rast ove kompanije temelji se na razumijevanju kupaca i udovoljavanju njihovim zahtjevma, što im omogućuje da stvore uspješne kompanije te da tako i Posiflex učine uspješnijim.

  Četiri glavna cilja na kojima Posiflex temelji svoj rad su:

  Revolucionarna tehnologija

  Više od trideset patentiranih dizajna za inovativnost, pouzdanost i duži vijek trajanja proizvoda, više od četvrt stoljeća izvrsnosti u inženjerstvu i kvalitetne proizvodnje prema standardima ISO 9001, 9002 i 14001 u dva postrojenja, udruživanje s najboljim prodavačima softvera i hardvera, terminali temeljeni na tehnologiji cjelovitih sustava, a ne na individualnim sastavnicama – sve ovo čini Posiflex drugačijim. Svi terminali ne izrađuju se na isti način. Posiflex ne dizajnira i ne proizvodi samo svoju vlastitu seriju terminala sa zaslonom osjetljivim na dodir, nego i sve svoje periferne uređaje, pisače i ladice za novac.

  Pouzdana kvaliteta

  Pouzdanoj kvaliteti doprinosi nepristrano laboratorijsko ispitivanje dizajna i ispitivanje naprezanja sustava (HALT/HASS), sastavnice stvorene za manje zahtjevan rad nego što im dopušta njihov kapacitet kako bi se pregrijavanje i kvarovi sveli na minimum, beskompromisna završna obrada upotrebom kućišta od legure aluminija umjesto plastičnog, manji broj točaka kvara, ekološki prihvatljiv fanfree terminal koji troši do 60 % manje energije te strogo upravljanje izvornim kodom (upotreba istih čipova i memorije radi osiguravanja kompatibilnosti od terminala do terminala). Posiflex je osim toga tri godine u nizu osvajao nagradu časopisa Business Solutions za najbolji proizvod i za najboljeg prodavača.

  Prihvatljiva cijena

  Posiflex nudi kvalitetu, pouzdanost i vrijednost. Vrijednost je zasnovana na konkurentnoj cijeni za dobru kvalitetu i izvedbu terminala.

  Priznata usluga

  Trogodišnja garancija potvrđuje Posiflexovu predanost kvaliteti, a priznatosti njegovih usluga doprinose uslužni centri diljem svijeta, usluga skladištenja, servisiranje opreme u pravilu unutar 24 sata, dogradnja konfiguracija i osiguran servis opreme pet godina nakon prestanka proizvodnje.

  Neke od ključnih kompetencija:

  Inženjerstvo

   • Izvrsnost u inženjerstvu uz interno stručno znanje u području POS-a i primjena zaslona osjetljivih na dodir
   • Iskusni i stručni timovi za istraživanje i razvoj koji donose inovativan dizajn hardvera, softvera kao i firmvera

  Proizvodnja

   • Fleksibilnost u prilagođavanju specifikacija proizvodnje radi zadovoljavanja potreba kupaca
   • Širok izbor proizvoda radi zadovoljavanja potreba tržišta

  Podrška nakon prodaje

   • Posiflexovi globalni prodajni kanali koji zadovoljavaju potrebe lokalnih tržišta
   • Izvrsna podrška nakon prodaje i tehnička podrška

  Vizija i rukovodstvo

   • Osnivač i direktor Posiflexa Owen Chen vodi kompaniju i stvara viziju, a istovremeno je aktivan u Posiflexovom svakodnevnom poslovanju


  Upit za ponudu

   Developed by AAnicic