Pošaljite upit

  Kaspersky Lab je globalna kompanija za cyber-security, koja posluje na tržištu vise od 20 godina koja svoje usluge nudi u vise od 200 zemalja širom svijeta.

  Eugene Kaspersky je svjetski poznati stručnjak za cyber sigurnost i uspješan poduzetnik. On je suosnivač i glavni izvršni direktor Kaspersky Lab-a, najvećeg privatnog proizvođača endpoint i cyber-sigurnosnih riješenja u cijelom svetu.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  Kaspersky nudi proizvode i usluge za male oblike poslovanja do 25 zaposlenih, srednje oblike poslovanja do 1000 zaposlenih i velike korporacije preko 1000 zaposlenih.

  Proizvodi za kućnu upotrebu i zaštitu uključuju antivirus i internet security softver, a također i Total Security koji predstavlja sveobuhvatno riješenje i podršku za vise uređaja uključujući Android i iPhone.

  Proizvodi za zaštitu poslovanja uključuju Endpoint Security Core, Select, Advanced i Total, te za Cloud okruženja, sigurnost virtualizacije, mobilnu sigurnost, DDoS zaštitu, prevenciju ciljanih napada, zaštita podataka i obavještajno sigurnosne usluge.

  Kompanija je specializirana za endpoint sigurnost za sve vrste i oblike poslovanja, kritične infrastrukture, svijetskih vlada i raznih vrsta potrošača ali isto tako nudi proizvode i usluge za kućnu upotrebu. Svakim danom Kaspersky Lab radi na usavršavanju i security riješenjima za zaštitu vašeg poslovanja, a na testiranju koja su rađena na odbrani od sofisticiranih digitalnih prijetnji koje prijete svim vrstama poslovanja postigao je stopostotne rezultate. Vise od 400 miliona korisnika je zaštićeno Kaspersky Lab tehnologijom i pomažu vise od 270,000 korporacija kako bi zaštitili ono sto im je najbitnije, a to je njihovo poslovanje.

  Developed by AAnicic